Новини

Новини

Настаняване

Дата на настаняване: Дата на напускане: Стаи:
ВъзрастниДеца Стая 1

Различна почивка за различните типове хора

Както е известно, човек трудно се „възстановява“ и влиза в работен ритъм след отпуската си. Коефициентът ни на интелигентност временно намалява с около 30 точки.

Ако си позволим да почиваме 3 седмици, ще ни трябват минимум 4-5 дни да се възстановим и да започнем да работим както обикновено. И в случая дори няма значение по какъв начин сме решили да прекараме почивката си.

 

Знаете ли обаче, че

различните хора имат нужда от различен вид почивка?

Ние разбрахме преди няколко дни и решихме да обобщим накратко тази информация. Надяваме се да ви е интересна.

 

Ако сте:

  1. Холерик – нервен, неспокоен човек – на вас ви трябва активна, а не пасивна почивка. Опитайте да разпуснете с колоездене, гребане, алпинизъм, сърф, ски... Възможностите са много.
  2. Меланхолик – тъжен, замислен, склонен към депресивни състояния човек – трябва ви творчески отдих, споменават се дори трудово-ремотни дейности. Ние обаче сме на мнение, че ремонтите не е редно да са част от почивката. Изберете нещо друго.
  3. Флегматик – бавен, обстоятелствен човек – на вас ви трябва дълга и спокойна почивка – на море, на басейн, на село. Подходящи са също разходките в гората, четенето на книги. Опитайте да се заредите с такива дейности.
  4. Сангвиник – жизнен, весел човек – според проучването, на което попаднахме, вие можете и без продължителна почивка, а да разчитате само на почивните си дни. Все пак помислете за няколкодневна отпуска и смяна на пейзажа.

 

Е, вие от кои сте? Каква почивка ви трябва на вас?

 

Ако се спрете на почивка на море или искате да опознаете град Варна и региона, може да разчитате на хотел Аква - Варна за нощувките си. Разгледайте видовете стаи и направете резервация още днес!