Блог

Блог

Настаняване

Дата на настаняване: Дата на напускане: Стаи:
ВъзрастниДеца Стая 1

Едно здравословно бюро

Ежедневието ни е доста заседяло. Лаптопи, телевизори, таблети – в офиса, вкъщи... Обездвижването при хората, които работят на компютър е голямо, а все още малка част от тях спортуват и се движат достатъчно. Този седящ начин на живот обаче е вреден – добре знаете това.

Stir Kinetic Desk също знае това и влиза в роля.

Това е иновативно умно бюро, което може да се погрижи за вашето здраве – като ви напомня да се разтъпчете с едно просто движение. Как?

 

Когато прецени, че не сте ставали от стола си прекалено дълго време, бюрото сменя позицията си и деликатно, но настойчиво ви подтиква да станете.

l

 

Stir Kinetic Desk има тъчскрийн дисплей за настройки на предпочитанията ви. От там можете да вкарате и данните за физическата ви активност, на които то после да реагира. Колкото повече използвате бюрото, толкова повече научава то за вас.

stir2

 

И какво прави след като ви „опознае"? Бюрото ви подсеща да се движите, когато прецени, че това вече е време да се случи, а вие не го правите. Отделно Stir Kinetic Desk наблюдава различни физически показатели и изпраща данните към вашия смартфон.

stir3

 

Цената на бюрото-персонален треньор е 2990 долара.

 

Ако смятате, че мозъкът ви е по-важен от тялото ви, замислете се пак! Физическото движение не само спомага за изпомпването на кръвта и кислорода към мозъка, но и изпраща хормони с различни благоприятни ефекти. При липса на движение функцията на мозъка се забавя.

 

Спортът, добърият външен вид, грижата за здравето на гостите на хотел Аква са важни за нас. Ето защо сме ви осигурили фитнес, сауна, солариум, масажи. Очакваме ви!