Блог

Блог

Настаняване

Дата на настаняване: Дата на напускане: Стаи:
ВъзрастниДеца Стая 1

По-здрави с по-гъвкаво работно време

Почивните дни покрай Коледните и Новогодишните празници свършиха и е време отново да поговорим за работа. Нека да разгледаме мнението на няколко учени от Пенсилвания.

 

Въпросните умни хора са установили, че, ако работният ден започва около 10 часа сутринта, това ще даде възможност на хората да спят повече, а, както знаете - сънят е здраве.

 

Учените от Университета в Пенсилвания, начело с д-р Матиас Баснер, са провели изследване сред 124 517 души в продължение на 8 години. Резултатите от изследването са показали, че за всеки час работа, човек спи средно по 20 минути повече, за да бъде продуктивен и щастлив.

 

Хората все по-често страдат от недостиг на сън. Проблемът наистина не е малък. Ето защо учените препоръчват, когато това е възможно, служителите да са с гъвкаво работно време, за да се осигури достатъчно време за сън.

 

Гостите на бизнес хотел Аква - Варна, които посещават града ни по време на командировка или други служебни ангажименти (конференция, обучение, семинар и т.н.), могат да получат спокойствие и уют при нас. Ние знаем колко са важни пълноценната почивка между срещите и качественият сън, който ще ви подготви за утрешния работен ден.

Нека бъдем успешни заедно - направете резервация още сега.