Блог

Блог

Настаняване

Дата на настаняване: Дата на напускане: Стаи:
ВъзрастниДеца Стая 1

8-те най-поръчвани подаръка през декември 2014

Много от декемврийските празници минаха, повечето подаръци са купени и подарени. Но може би предстои да купите новогодишни подаръци за колегите си, които ще видите догодина, или за някой от имениците през януари?

И така, ако все още избирате подаръци, ето няколко предложения на международната платформа за електронна търговия kaymu.

 

Класация на 8-те най-поръчвани подаръка

(изследване на платформата kaymu)

 

1. Подаръци за дома

Това си е нещо като българска традиция – да купим нещо ново за вкъщи по случай настъпването на Новата година. Идеи: нов телевизор, лаптоп или друга техника.

2. Козметика и парфюми

Тази година около 25% от дамите са получили любимия си парфюм. Да, тривиален подарък. Но и търсен и обичан.

3. Книга

Цели 16% от анкетираните са заложили на световната класика и любовните романи. И тук говорим не само за традиционни книги, но и за електронните четци, закупени като подарък за любим човек.

4. Дрехи

Дрехи подаряват практичните хора, които искат не само да зарадват получателя, но и той да ползва подаръка по предназначение.

5. Нещо сувенирно за спомен

Това купуват около 30% от пазаруващите тази година. Един от най-предпочитаните артикули тук е статуетката. Предстои годината на Дървената овца според Китайския хороскоп. Ето защо статуетка-овца се купув най-често.

6. Часовници и бижута

Този тип подаръци е предпочитан от хората между 30 и 40 години, които отделят средства за такава покупка между 100 и 300 лв.

7. Телефон

Това е предпочитан и очакван подарък от по-младите – на възраст между 16 и 23 години. 22% от тях очакват под елхата именно такъв подарък от Дядо Коледа. 12% от анкетираните искат да получат нов таблет или компютър. 26% (предимно момчета) искат плейстейшън.

8. Изживяване

Разкрасителни процедури за лице и тяло, масажи – с това са зарадвани 13% от дамите. Вижте нашите предложения за такива подаръци тук.

 

Напомняме (вие едва ли сте забравили това, но все пак ще напомним): каквото и да решите да подарите, не забравяйте да вложите в него много любов, уважение, усмивки. Вашите близки ще оценят най-вече това.

 

Екипът на хотел Аква – Варна пожелава на своите гости и приятели прекрасна 2015 година!