Блог

Блог

Настаняване

Дата на настаняване: Дата на напускане: Стаи:
ВъзрастниДеца Стая 1

Какво да облечете в празничната Новогодишна нощ

Новогодишната нощ чука на вратата ни и е време вече да решим какво да облечем. Съобразете тоалета си с мястото, на което ще празнувате. Ето и вариантите:

 

Ако посрещате новата 2015 г. у дома с приятели и/или роднини, облечете нещо по-празнично от обикновено, но не прекалявайте. Ако сте домакини, ще се наложи да сервирате и отсервирате, а това няма да е удобно на ток или в ужасно тясната рокля, която ви стои просто перфектно и ви прави по-слаби. Може да съчетаете дълга пола или пола до коляното с блуза или тениска, както и панталон и по-ежедневна риза. На краката – домашни пантофи или ниски обувки. Празнично, но и удобно.

 

Ако празнувате в домашна обстановка на гости у приятели, проучете предварително колко официално ще е партито, домакините и другите гости какво ще облекат (официални или неофициални дрехи). В случай, че тоалетите ще са по-обикновени, заложете и вие на такъв – тениска/блуза/риза + дънки, които също могат да изглеждат празнично, ако ги комбинирате с цветен шал, празнична прическа или червена шапка.

 

За много хора посрещането на Нова година на градския площад е традиция, така че те са наясно с това какво да облекат. Ако на вас ще ви е за първи път обаче, трябва да знаете кой е най-големият риск – да не сте облечени топло и удобно. Това не означава да се облечете като ескимос и да оставите на заден план естетиката и красотата. Ако празнувате на открито, не пренебрегвайте прическата, обеците, ръкавиците, шапката. Дяволът е в детайлите. :)

 

Ако сте решили да посрещате Нова година в ресторант или друг вид заведение, тоалетът ви е добре да наистина тържествен. Може да сте с елегантен костюм или с дантелена рокля с гол гръб. Актуални са и дантелените чорапи, ръкавиците, красивите бижута. Материите – коприна, вълна, памук, дантела, сатен, както и различни комбинации между тях.

Вижте още съвети за празнуване в ресторант.

 

Има още един начин да посрещнете Новата 2015-та година – пътуването. Тук припомняме, че не е нужно да носите куфари с багаж, който ще ви е напълно излишен. Освен това, не взимайте дрехи, които знаете, че ще се измачкат. Къде ще ги гладите?

 

И още неколко съвета:

  • празничното настроение е задължително, където и да сте и както и да сте решили да празнувате;
  • ако ще сте на гости, занесете си пантофи – няма нужда да тормозите краката си;
  • заложете на удобни обувки, особено, ако цяла нощ ще сте на крак;
  • ако сте си купили нови обувки за празничната нощ, обуйте ги няколко пъти преди 31-ви декември, за да сте сигурни, че са ви удобни.

 

Екипът на хотел Аква – Варна ви пожелава Весели празници и сбъднати мечти!