Блог

Блог

Настаняване

Дата на настаняване: Дата на напускане: Стаи:
ВъзрастниДеца Стая 1

Какво трябва да съдържа Вашият багаж за командировка?

Есента и зимата са сезоните на командировките. Семинари, конференции, обучения и други бизнес събития се провеждат именно в тези хладни месеци. Разбираемо е – лятото е по-подходящо за плаж, а пролетта – за психическа настройка за лятото. :)

 

Като един от водещите бизнес хотели във Варна, в който годишно отсядат стотици командировани служители, решихме да дадем няколко съвета за правилно приготвяне на багажа за служебното пътуване.

 

И така,

какво трябва да съдържа Вашият багаж за командировка?

  • Документи – започваме с тях, защото са най-важни. Всичко друго може да се прости или замени на място, но договорът, който ще подписвате на служебната среща, личните Ви документи и кредитните карти – не!
  • Техника – не само документите са важни. Почти със същата важност са телефонът, лаптопът или таблетът Ви. От тях зависят комуникациите Ви в непознатия град, срещите Ви с клиентите и партньорите, презентацията Ви. Не забравяйте и зарядните за всичките си устройства.
  • 9016a63988faa42977b3888c19a2fb37Дрехи – независимо колко дни ще сте в командировка, правилно подбраните дрехи ще Ви осигурят малко като количество багаж, но и удобство през цялото време. Сложете в куфара си дрехи, които си подхождат една с друга и можете да правите различни комбинации между тях. Панталон, риза, пуловер в неутрални цветове са добро решение и често са напълно достатъчни. Ако срещите Ви изискват да сте напълно официални, вземете си костюм и подходящи обувки за него. Не забравяйте и чорапи и бельо.
  • Козметика и хигиена – не носете големите шишета шампоан, балсам и душгел. Купете си малки разфасовки.
  • Лекарства – когато пътуват, хората често настиват. Носете си лекарствата, които пиете при настинка, както и срещу главоболие. Ако ви прилошава при пътуване, не забравяйте и хапчетата си срещу гадене.

 

Бизнес хотел Аква – Варна е на Ваше разположение за следващата Ви командировка във Варна. Направете резервация бързо и лесно и започвайте да стягате багажа!