Блог

Блог

Настаняване

Дата на настаняване: Дата на напускане: Стаи:
ВъзрастниДеца Стая 1

100 лири глоба за негативно мнение за хотел

Попаднахме на куриозен туристически случай в добрата стара Англия.

Британското семейство Дженкинсън било глобено със 100 британски лири от хотелиер, получил негативен коментар за хотела си в специализирания туристически сайт Trip Advisor. Ето и подробностите.

Семейството отседнало в хотел „Бродуей“ в Блекпул (Англия), като за 1 нощувка съпрузите платили 36 британски лири с кредитната си карта. След престоя си написали мнение в Trip Advisor, според което хотел „Broadway“ е кирлив, мръсен, гнил и зловонен бардак, управляван от марионетки.

Ако вече се усмихвате, изчакайте да прочетете историята до края.

 

След оставената критика, Дженкинсънови с изненада забелязали, че от кредитната им карта са изтеглени още 100 лири. Оказва се, че са глобени от хотела за негативния коментар!

В последствие става ясно, че във формуляра за резервация на хотел „Бродуей“ фигурира клауза за глобяване на гости, позволяващи си да отправят критики към туристическия обект. Честно казано (според нас), хотелът не е за критики, а за затваряне от английското ХЕИ.

 

Потресеният г-н Дженкинсън споделил, че съпругата му е подписала злополучния формуляр без очила и дори не е подозирала, че се съгласява да бъде глобена, ако отправи някаква критика.

Кметството на Блекпул пък предупредило собствениците на хотела да премахнат от формулярите си наказателната клауза, за да не страда от това имиджът на курортния град.

 

Може да оставите мнението си за бизнес хотел Аква – Варна ето тук: Hotel Aqua Varna в Trip Advisor – нямаме никакви наказателни клаузи и дребен шрофт!

Някои от мненията на нашите гости вижте тук: Книга на госта на хотел Aqua Варна

Направете резервация в 4-звезден лукс и се насладете на безгрижен престой във Варна.