Настаняване

Настаняване и резервации в АКВА хотел Варна

x

Настаняване

Дата на настаняване: Дата на напускане: Стаи:
ВъзрастниДеца Стая 1

AQUA

 • Икономична стая
  В модерния четиризвезден хотел Аква Варна Ви очакват 4 икономични стаи. Те са със специфична конструкция, но като обзавеждане и консумативи не се различават от стандартните стаи. Цената включва закускa.
  Промо цена от 55 лв.
 • Стандартна стая
  В хотел Аква Варна център Ви очакват 48 стандартни стаи с модерно и комфортно обзавеждане, подходящо както за активна работа, така и за пълноценна почивка. Цената включва закускa.
  Промо цена от 60 лв.
 • Стандартна премиум стая
  На разположение на своите гости хотел Аква Варна център предлага 18 стаи с луксозно обзавеждане и комфорт. В тях ще получите удовлетворение от престоя си при нас, удобство и уют. Цената включва закуска.
  Промо цена от 65 лв.
 • Апартамент
  На разположение на своите гости хотел Аква Варна център предлага 7 просторни, модерно обзаведени и комфортни апартамента с огромна спалня, бизнес кът с мека мебел и аксесоари. Цената включва закуска.
  Промо цена от 80 лв.
 • Президентски апартамент
  Уютната и комфортна обстановка е съчетана с уникален стил и топли цветове. Мебелите и аксесоарите са подбрани с професионализъм и усет. Романтично допълнение, директно под звездното небе, е джакузито на просторната тераса с изглед към града и морето! Цената включва закуска.
  Промо цена 150 лв.