Новини

Новини

Настаняване

Дата на настаняване: Дата на напускане: Стаи:
ВъзрастниДеца Стая 1

Спортистите избират хотел Аква Варна

спорт във Варна - хотел АкваНа 22.08 стадион „Тича“ ще е домакин на футболната среща между отборите на Черно Море и Монтана. Въпреки че от хотел Аква стискаме палци „моряците“ да вземат трите точки, ние се надяваме, че играчите на ФК Монтана също ще се представят добре. Причината за това е, че техният отбор днес се настани в хотел Аква и вече се подготвя за предстоящата среща.

Близостта на хотела до басейн „Приморски“ е причината и за честите посещения свързани с лагери и срещи на различни отбори по водна топка. В момента при нас се е настанил унгарски отбор, който е на шестдневен лагер в града.

Част от стаите на хотел Аква са заети и от софийски отбор по фехтовка, който също е избрал нас пред останалите хотели във Варна за своя летен лагер.

Фитнесът, сауната, възможностите за масаж и СПА процедури, близостта на хотела до плажа и басейна – това със сигурност са главните причини на много спортисти и отбори да изберат нас. Ако и Вие искате да се насладите на пълноценна почивка, не се колебайте да резервирате стая още днес!

 

Хотел Аква
12-А ул. „Девня“, Варна 9000
Телефон рецепция: 052 639 090