Новини

Новини

Настаняване

Дата на настаняване: Дата на напускане: Стаи:
ВъзрастниДеца Стая 1

Хотел Аква Варна посреща гостите си с музикални изпълнения на живо!

Носител на множество дипломи, грамоти и награди в сферата на мениджмънта и предприемачеството, мениджър на 2013 за верига хотели, председател на варненската асоциация на ресторантьори и хотелиери (ВАРХ) – това са само част от нещата, които могат да бъдат казани за генералния мениджър на хотели Аква – Павлин Косев. Освен че има вродени управленски и лидерски качества, г-н Косев има и друг талант, за който малцина предполагат.

Свидетели на заложбите му много често стават празнуващите сватбите си в хотела, а през тази година на него се насладиха и гости от: Корея, Япония, Гърция , Полша, Швейцария, Турция;

Чудите ли се вече какъв е този талант? Това е именно „изкуството на музите“ – музиката! Освен невероятен певец, Павлин Косев е и много добър саксофонист. Мнозина са се насладили на мелодиите от познати шлагери изпълнени от него. Последната по-мащабна изява на г-н Косев бе по случай деня на детето когато с неговата дъщеря изпълниха в дует детска песен в морската градина.

Ако искате да се насладите на таланта на нашия мениджър, хотел Аква е правилното място. Кой знае, може и да се съгласи да ви даде автограф. :)

Хотел Аква
12-А ул. „Девня“, Варна 9000
Телефон рецепция: 052 639 090

hotel-akva-varna-pavlin-kosev