Новини

Новини

Настаняване

Дата на настаняване: Дата на напускане: Стаи:
ВъзрастниДеца Стая 1

Хотел Аква Варна – център на събитията през следващите два дни

hotel akva varna konferentsia zala neptun

На 19.05 и 20.05 хотел Аква Варна отново ще бъде сборно място за множество професионалисти от сферата на туризма. Причината за това са двете събития, които ще се проведат в конферентните зали на хотела. На 19.05 (вторник), по инициатива на Министерството на туризма, ще бъде проведена среща на представители на хотелиерския и ресторантьорския бранш. Срещата ще се състои в зала „Нептун“ на хотел Аква, улица „Девня“ 12-Б, град Варна.

Другото важно събитие, на което хотал Аква ще бъде домакин на 20.05 е заседание на управителния съвет на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) с председател Благой Рагин.

На днешното събитие ще бъде представена „Комуникационна кампания за насърчаване на вътрешния туризъм в Република България” и наръчник за „Добри практики и защита правата и сигурността на потребителите в туризма”. От страна на Министерството ще участват Ива Якимова, ръководител на проект „Комуникационна кампания за насърчаване на вътрешния туризъм в Република България” и Мария Иванова, Главен директор на Главна дирекция „Туристическа политика”.

Пълната програма на информационната среща включва:

  • 9,30 - 10,00 часа        -          Регистрация на участниците
  • 10,00 - 10,15 часа      -          Представяне на проект № 11 „Комуникационна кампания за насърчаване на вътрешния туризъм в Република България” – г-жа Ива Якимова– ръководител проект.
  • 10,15 - 10,45 часа      -          Представяне на изработените по проекта Наръчник „Добри практики и защита правата и сигурността на потребителите в туризма“ и информационни листовки – цели, съдържание, визия, начин на разпространение – представител на фирмата изпълнител Прайм тайм ЕООД
  • 10,45 - 11,00 часа      -          Пауза
  • 11,00 - 11,15 часа      -          Туристическо райониране на България – г-жа Мария Иванова – Главен директор на Главна дирекция „Туристическа политика“      
  • 11,15 - 11,30 часа      -          Представяне на 50 малко познати туристически обекта. Дискутиране на възможностите за привличане на българските туристи да почиват в България.