Новини

Новини

Настаняване

Дата на настаняване: Дата на напускане: Стаи:
ВъзрастниДеца Стая 1

Съвременен дизайн в реновирания хотел Аква

Заповядайте в напълно реновирания хотел Аква Варна. Ще останете очаровани от съвременния дизайн и стила на обзавеждане. 

Прочети още...

Спортистите избират хотел Аква Варна

спорт във Варна - хотел АкваНа 22.08 стадион „Тича“ ще е домакин на футболната среща между отборите на Черно Море и Монтана. Въпреки че от хотел Аква стискаме палци „моряците“ да вземат трите точки, ние се надяваме, че играчите на ФК Монтана също ще се представят добре. Причината за това е, че техният отбор днес се настани в хотел Аква и вече се подготвя за предстоящата среща.

Прочети още...

Турнир по бридж в хотел Аква

Между 12 и 16 август, хотел Аква Варна ще бъде арена на сблъсъци между любители и професионалисти в сферата на бриджа.

Прочети още...

Хотел Аква посреща гости от X-Factor – звездите са отново при нас!

Алекс Раева, Мария Игнатова, Криско – това са само част от известните имена, които ще бъдат настанени в хотел Аква Варна по време на кастинга за грандиозното шоу X-Factor. Самият кастинг в морската столица ще се проведе 18 и 19 юли във фестивалния и конгресен център (ФКЦ) до входа на морската градина.

Прочети още...

Участие на мениджъра на хотели Аква Павлин Косев по БНТ2

От Хотел Аква Варна сме изключително горди от факта, че нашият мениджър Павлин Косев ще бъде гост на предаването "Местно време" по БНТ2. Там той ще говори по теми свързани с туризма във Варна и Черноморието.

Прочети още...

Хотел Аква Варна посреща гостите си с музикални изпълнения на живо!

Носител на множество дипломи, грамоти и награди в сферата на мениджмънта и предприемачеството, мениджър на 2013 за верига хотели, председател на варненската асоциация на ресторантьори и хотелиери (ВАРХ) – това са само част от нещата, които могат да бъдат казани за генералния мениджър на хотели Аква – Павлин Косев. Освен че има вродени управленски и лидерски качества, г-н Косев има и друг талант, за който малцина предполагат.

Прочети още...

13ти рожден ден на хотел Аква Варна!

На днешната дата през 2002 година бе тържественото откриване на първия от веригата хотели Аква. За последните 13 години, хотел Аква Варна се превърна в едно от най-предпочитаните места за нощувка на бизнес гости и командировани служители.

Прочети още...

Звезден бал в хотел Аква Варна

На 8.06 се проведе едно много специално събитие – „Звезден бал“ за абитуриенти в неравностойно социално положение. В него участие взеха момчета и момичета от Варна, Шумен, Добрич и Силистра.

Прочети още...