Конференции

Конферентни зали в АКВА хотел Варна

Настаняване

Дата на настаняване: Дата на напускане: Стаи:
ВъзрастниДеца Стая 1

Конферентна зала “VIP” - до 25 места

През годините на своето съществуване конферентните зали на хотел Аква Варна се доказаха като изключително подходящи и достъпни за различни по формат бизнес събития. Нашите доволни и лоялни клиенти са гаранция за това!

Конферентна зала ВИП предлага до 25 места в зависимост от подредбата:

Прочети още...

Конферентна зала "Нимфа" - до 40 места

Конферентните зали на бизнес хотел Аква Варна са едни от най-предпочитаните в града за провеждане на различни мероприятия, обучения, семинари и др. Горди сме от това, че можем да отговорим на всички нужди на нашите клиенти и да предоставим комфорт на участниците!

Конферентна зала Нимфа предлага до 40 места в зависимост от подредбата:

Прочети още...

Конферентна зала “Перла” - до 50 места

Хотел Аква Варна център е бил домакин на множество събития – с различен характер, брой участници, формат и организатори от цялата страна. Отговаряме с професионализъм на различни нужди за техника, помощни материали, подредба на конферентните зали. Това ни спечели много постоянни и доволни клиенти!

Капацитет:

Прочети още...

Конферентна зала “Нептун” - до 100 места

Хотел Аква Варна разполага с шест конферентни зали с различна големина и възможности за подредба. Благодарение на многобройните организатори, които ни се довериха за техните събития, днес ние имаме традиции в организацията и домакинството на различни бизнес мероприятия.

Конферентна зала Нептун е с капацитет до 100 места с различно разположение на масите и столовете:

Прочети още...

Конферентна зала “Аква” - до 130 места

Аква е едиалният избор ако търсите конферентна зала в центъра на Варна, която е с подходящата големина, брой места, техника, помощни материали, възможности за работен обяд и вечеря, кафе пауза и други удобства за всякакво бизнес събитие. Всичко това е изключително важно за Вашето мероприятие – колкото всеки един от участниците в него.

Като професионалисти с опит, екипът на хотел Аква Варна ще Ви помогне със съвет и решение на всяка стъпка от Вашия организационен план. Доверете ни се – ще бъдем за Вас надежден бизнес партньор!

Прочети още...

Конферентна зала “Русалка” - до 60 места

Конферентните зали в хотел Аква Варна център са предпочитани от много организатори на събития от национален и международен характер поради изградения с годините имидж и местоположението им в близост до възлови транспортни точки в града.

Конферентна зала Русалка е с капацитет до 60 места в зависимост от подредбата:

Прочети още...