Релакс център

Релакс център в АКВА хотел Варна

Настаняване

Дата на настаняване: Дата на напускане: Стаи:
ВъзрастниДеца Стая 1

Фитнес, сауна, солариум

Спорт, добър външен вид, грижа за здравето – това са изисквания на гостите на хотел Аква Варна, на които ние отговаряме с професионализъм и богато разнообразие от процедури и терапии.

Хотел Аква
12-А ул. „Девня“, Варна 9000
Телефон: 052 634 773

Прочети още...

Релакс терапии

Релакс центърът на хотел Аква – Варна е място, на което ще избягате от напрежението, психическото натоварване, динамиката в ежедневието, стреса. Тук ще намерите баланс, релакс, нови усещания, които ще Ви заредят със сили и енергия. Ще излезете от нашата хидромасажна вана тонизирани и усмихнати!

Прочети още...

Масажи

Релакс Център AQUA работи със специално обучени професионални масажисти, които могат да предложат най-ефективните, персонализирани процедури и терапии, съчетаващи удоволствие и свежест, видими резултати и усещане за благосъстояние.

Прочети още...

Козметика

Дори много заетите хора трябва да намират време за себе си – за перфектния си външен вид, свежо излъчване, за здравето си! А кожата на всеки от нас е едно от първите неща, които събеседниците ни забелязват! Затова не я пренебрегвайте, а се погрижете за нея и за себе си с козметичните процедури на Релакс център AQUA, подходящи както за жени, така и за мъже!

Прочети още...