Блог

Блог

Настаняване

Дата на настаняване: Дата на напускане: Стаи:
ВъзрастниДеца Стая 1

Театри и музикални сцени във Варна

В предишните няколко статии ви показахме поредица от интересни места, паркове, музеи и забележителности във Варна. Днес е ред да ви представим театрите в града.

Прочети още...

Варна – Европейска младежка столица 2017

Ако сте се чудили какво означават надписите Варна 2017 из града, то в следващите редове ще ви представим полезна информация относно титлата „Европейска младежка столица“ и надпреварата за нея.

Прочети още...

Къде да се разходим около и във Варна

Околностите на Варна предоставят множество възможности за отдих и разходка. В следващите редове ще ви представим някои от тях.

Прочети още...

Кои забележителности във Варна да посетим (част 4)

Знаете ли кой е най-големият паметник във Варна? В следващите редове ще ви представим интересна информация за него и за още 2 забележителности във Варна.

Прочети още...

Музеите в град Варна (част трета)

Поради малкия брой на музеите в града, третата част на тази поредица ще бъде последна. В нея ще ви представим един от най-непознатите музеи – на куклите и най-новия – ретро музеят. Не пропускайте да прочетете и другите статии за музеите във Варна.

Прочети още...

Музеи във Варна (част 2)

Време е и за втора част от нашата поредица свързана с музеите във Варна. В следващите редове ще намерите по няколко думи за военноморския, археологическия и музея на Възраждането.

Прочети още...

Музеи в град Варна и околността (част първа)

След като видяхме, че поредицата ни за забележителности във и около Варна се харесва, решихме да започнем още една поредица – за музеите в града, които трябва да посетите. В следващите редове ще представим първите 3 музея.

Прочети още...

Забележителности във Варна, които трябва да посетим (част трета)

Днес отново сме на вълна туристически атракции. Ето защо ще ви запознаем с поредната доза забележителности край Варна.

Прочети още...

Къде трябва да отидем ако сме на почивка във Варна (част втора)

В предната статия на тема забележителности във Варна споделихме информация свързана с „Побити камъни“, ботаническата градина в Балчик и нос Калиакра. В следващите редове ще ви запознаем с още три забележителности в близост до хотел Аква, които не са за изпускане!

 

Прочети още...

Къде трябва да отидем ако сме на почивка във Варна (част първа)

Чудите ли се кои забележителности край Варна да посетите по време на престоя си в морската столица? В следващите редове ще ви запознаем с някои от забележителностите в околностите на града, които смятаме за задължителни по време на ваканцията ви в града.

 

Прочети още...